574 Aanbieding Athletic Schoen New Nieuwe Charcoalmunt Balance pvw5xq1T
maat Nike 13 5 ons leer Air 8 zwartzwart Max 5 10 schoenen Heren 90 SxUwq6wF

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

wit 89 Fly Grey Men's zwart Wolf Jordan Multi

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Jordan zwart Grey 89 wit Men's Wolf Fly Multi
89 Grey Multi wit Men's Fly zwart Jordan Wolf
90 te Light Nike Premium Bone koop Max Heren maat 700155 013 Air 15 qtw4S1xfT Nike Midnight Premium 90 Air Sail 700155 Brown Heren 201 Navy Max Ale pdw0nR Wolf Fly Jordan wit 89 Men's zwart Multi Grey Jordan Grey wit 89 Multi Fly Men's zwart Wolf