Unboxing jarig Flimby 1500 New Balance Sneaker 35 jubileumpakket B1Zxg0qR
2018 Nike Max Air 1 Womens lage prijzen duurzaam rrOnSHzx

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

89 Men's Jordan Fly zwart Multi Wolf wit Grey

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Men's Fly 89 zwart Jordan Grey Wolf wit Multi
Fly Men's Grey Wolf wit Jordan Multi zwart 89
Nieuwe tegen Dames website Nike Air Vk 90 Max prijzen Sale 2018 lage Zgvq7nx Nike prijzen Max website Air 2018 lage Nieuwe Sale tegen 90 Vk Dames aw6dq7 Fly Jordan Wolf Multi Men's wit Grey zwart 89 Grey Wolf Multi 89 Jordan Fly zwart Men's wit