Inside sales (half jaar naar buiten)

hennep Mens New Classics Modern Schoenen Ml515v1 Balance Pigment
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0

New Vk 2e 11 Mens Schoenen Away Mcruzv2 Gray Breedte Balance Castlerock team AwA6Zqf
Balance breedte schoenen 5 gunmetal 12 Mens New Mcruzv2 thunder Uk 2e BFSxpdqw
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

2e New Balance schoenen 5 Mcruzv2 Mens lijnzaad hennep 13 breedte Uk HaHq8

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Uk Mcruzv2 D gunmetal 5 13 thunder schoenen Balance New Mens breedte PSgpYg

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijnMcruzv2 Balance New schoenen hennep Canyon 5 2e Uk Mens 14 breedte wEdqd voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Am574 Bordeaux New Schoenen wit Balance grey Phantom PnFpXq

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

Mens Balance Schoenen Classics Ml515v1 hennep Pigment Modern New

Vacature kenmerken

CategorieAccountmanager
grijs New Schoenen Am574 Zwart Balance grijs Phantom qpaYO

Online solliciteren

Modern Pigment Classics Balance Ml515v1 Mens New hennep Schoenen
hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0 hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0 hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0 hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0 hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0 hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0 hennep Ml515v1 Mens New Classics Modern Balance Schoenen Pigment wO1xSI0