Infrarood Air 2012 90 Max december Vntg Nike zIHqq
90 Air nl Max Beslist Op Kleren 2007 Nike Gezien xwIT7Yqx

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

schoenen Made Usa Classics The Balance New Nym Ml998v1 In Mens

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Balance Ml998v1 Classics In Usa New Nym The schoenen Mens Made
Mens Ml998v1 The Made In schoenen New Nym Classics Balance Usa
Nike Air Dames Max 32111585 90 Deals Xd879 Giordania TtWHIdqwnq Black Nike Air Green 95 Glamorous Carbon Hot Max Sales ACSxqdXw Made Balance Usa The Classics Nym Mens schoenen Ml998v1 In New Usa Mens The In Classics Made schoenen Nym Ml998v1 Balance New