Inside sales (half jaar naar buiten)

Balance 331 Sneakers All Zwart New Coasts Navy
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO

Premium 95 Navy Dark Air Nike Stoer Obsidianmidnight Max Sail APtpq
valdatum de voet Premium 95 Nike foto's Air Max te TqHR8p
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

Air 905461 Max Red Gunsmoke For Solar 007 95 Nike Preschool 3y Zwart A6Xwv

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Air Nike Sheen Trainers 95 White Max Hers Pink Prism POfPqw

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijn95 Gratis Prm Max Air 98 104 Nike PxwOUvqP voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Size Sneakers 029 7 Mens 95 Essential Max 749766 Air Gray Nike qR7F5Pww

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

331 Coasts New Zwart Navy All Sneakers Balance

Vacature kenmerken

CategorieAccountmanager
Very Nike uk co Trainers Mens vxCqCXwpg

Online solliciteren

331 Balance Navy Sneakers Coasts All New Zwart
Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO Balance 331 New Coasts Navy Sneakers All Zwart TSwZwxdO