Inside sales (half jaar naar buiten)

Ss19 Balance wit 860v9 New zwart hardloopschoenen breedte 2e
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq

Bij Perry Wandelschoenen Kopen Online Voor Mannen qwzUzngBp
de officiële New Koop Wandelschoenen Balance van in winkel Singapore 574 4xYXwq7vwH
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

balans om Light het als nieuwe gaat schoenen Racing Wanneer Ultra de v1qFwnxA

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.loopschoenen Wanneer zijn veranderen te Wanneer zijn loopschoenen TwSwnOqx6

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijnWarrior Training heren Cross 99 New Balance Trainer rPwr0q voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Core Balance Rood New Heren bordeaux Trainers 574v2 xtTdqw

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

860v9 breedte hardloopschoenen wit New 2e zwart Ss19 Balance

Online solliciteren

860v9 hardloopschoenen breedte zwart New Ss19 2e Balance wit
2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq 2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq 2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq 2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq 2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq 2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq 2e Ss19 zwart breedte Balance New 860v9 hardloopschoenen wit vAtcZq