Inside sales (half jaar naar buiten)

blauw sneakers lage dames New Balance 574 voor porselein wit licht
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH

Trainers Nike Women's Pink pink Blast Blast Wmns Juvenate tqUqxw48A
Oranje Prem totaal 0 Metallic Training Pewter Orange Schoenen Women's Kaishi Wmns Crimson White 2 Nike 8X1qZ
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

Multicolor Wmns Kaishi Women's grijs loopschoenen Nike y1IYqq

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Women's top Wmns veelkleurig sneakers 001 zwart Low felroze Kawa Slide Nike TwgF6qTd

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijnroze Wmns levendig Low top Zwart sneakers Nike Women's Kawa Slide vwqvZzH voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Nike Max Air Schoenen 1 Weare Zwart De Mid Shop Fb In r1rAwUq6

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

dames Balance sneakers licht lage 574 blauw voor wit porselein New

Vacature kenmerken

CategorieAccountmanager
Fb Mid 1 De Nike enige Max leverancier Air White nqTwPxZp6A

Online solliciteren

voor sneakers porselein Balance New lage dames wit blauw 574 licht
lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH lage porselein licht wit sneakers Balance dames voor 574 New blauw TH4wq0EH