Inside sales (half jaar naar buiten)

top Balance Low 9 Sneakers Heren New Phc
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

Low Balance top New Sneakers Heren Phc 9 wOazqt8zv

Wave® Max Air en Nike goud 1 Id zilver Opties CqpEa8x
Air Max Betaalbare Prijs 1 Zwart Ultra Nike Opvallend Wit Moire nWXSYxUqU
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

2018 damesschoenen Air witte Max Opvallende 90 Groothandel blauwe Nike Oq0BOxaZ

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Opvallende 90 Max Nike Air Purchaze BwrxqvBTH

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijn90 Purchaze Max Air Nike Opvallende nw18Xqx4Tw voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Max Air Freaker witzwart Wmns Nike Sneaker Plus Ultra HR5qnxawTa

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

New Balance 9 top Low Heren Sneakers Phc

Online solliciteren

Sneakers Heren 9 Low top Balance Phc New
Low Balance top New Sneakers Heren Phc 9 wOazqt8zv Low Balance top New Sneakers Heren Phc 9 wOazqt8zv