Maroon voetbalwinkel Fútbol Balance New emotie Blue Trainers M373 Oqxgw4qS
Munsell Balance wit Wit New 247v2 Herentrainers Munsell Ew Blauw wit 0gxxwdOq

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

Mens hennep Classics Bourgondië Modern Schoenen Ml515v1 Balance New

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Modern Schoenen Classics Ml515v1 Bourgondië New Mens hennep Balance
Schoenen Ml515v1 Mens Balance hennep New Modern Bourgondië Classics
marine New Herentrainers Balance Blauw 373 qffIwz cycloon Herentrainers 373 Nvb Blauw Balance New outerspace 5R0Xaq6Xw Bourgondië Modern Schoenen hennep New Classics Mens Balance Ml515v1 Mens New Bourgondië Ml515v1 Balance Modern hennep Schoenen Classics