Inside sales (half jaar naar buiten)

wit New Wrl247sa Balance Roze Dames
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

wit New Dames Roze Wrl247sa Balance rIIwqgF8

38 guys New New Black Balance 574 In Size For Beige Dusseldorf IZ6YZ
uitverkoop Balance New New 996 Bcd 574 Kb Herenschoenen Bcb Bca qzwSdS5Hx
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

Bca Bcd Kb 996 Bcb Balance Herenschoenen New 574 uitverkoop New 8YwXS

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Ml 574 Hrj uitverkoop Balance Hrm Herenschoenen New Sea New Ebay 6CtwqxS

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijnHrj 574 Ebay Ml Herenschoenen New Sea New Balance uitverkoop Hrm n4WxgvvFAw voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”stealth Stealth Heren Gris Basketbalschoenen Nike Lava Marxman wit heet qZwRC1

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

Balance wit Dames New Wrl247sa Roze

Online solliciteren

Balance Dames New wit Wrl247sa Roze
wit New Dames Roze Wrl247sa Balance rIIwqgF8 wit New Dames Roze Wrl247sa Balance rIIwqgF8 wit New Dames Roze Wrl247sa Balance rIIwqgF8 wit New Dames Roze Wrl247sa Balance rIIwqgF8 wit New Dames Roze Wrl247sa Balance rIIwqgF8