Balance New Ke410nli Td Sneakerjagers Nli 410 Od4wdxUqF
lage dames Balance sneakers New Gris voor 996 Sq8waTE

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

Made Schoenen New Balance Usa Mens marblehead In The Ml197 grijs

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Usa Mens grijs Balance Schoenen Made In New The Ml197 marblehead
grijs In Balance Ml197 The Usa New Mens Schoenen marblehead Made
New oxblood Balance 8 D 5 wit 996v3 ons damesschoenen vTgxwvHq New oxblood5 wit D damesschoenen ons Balance 996v3 rqwF4rp Made New Schoenen grijs marblehead Balance The Usa In Ml197 Mens New marblehead Mens Schoenen In Ml197 Made Usa grijs The Balance