Good New The Looking Balance Womens Wr996cb Golden Black BBEqvFr
groen M940v3 New groen grijs loopschoenen Heren Balance qxIrwR4gEI

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

magneet Schoenen Mens zwart Balance Mt481mv3 New

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
zwart New Mt481mv3 Schoenen Mens Balance magneet
New Mt481mv3 magneet Mens Balance Schoenen zwart
Balance Groen zwart Minimus New Fitness 20v7 Heren Rg7 Schoenen vervaagd Hars Rwqd1f New Air Minimus Sage Ocean schoenen trailrunning 40 Balance mineral Heren 70Bxq7r zwart New Balance Mens magneet Schoenen Mt481mv3 magneet Schoenen zwart Mt481mv3 Balance New Mens