Nike Sneakers Wit Sb 001 Controleer wit top Low Heren zwart Solar Y1r6Yq
1 Nike Black Dlx Max Bison Japan Animal Wheat Air 12 Atmos Ebay Maat 6nw6px

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

New Schoenen Mt481mv3 Balance magneet Mens zwart

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Mt481mv3 Balance New Mens Schoenen zwart magneet
Mt481mv3 zwart magneet New Mens Balance Schoenen
Max Zwart Fierce Nike Bruut 1 Ar1249 Paars 002 Air Donkergrijs 6wqZAx Ar1249 Roze Zwart Blast 1 Nike Air Max Fierce Paars Donkergrijs 002 fzg0qCw Balance New Mt481mv3 magneet zwart Schoenen Mens Mt481mv3 zwart New Mens Schoenen magneet Balance