D3d22 90 Vk Wmns Air Nike 0a011 Ultra Max Essential 00I1q
Air 500 nl Voor En Max Modellen Dames 90 Thesneaker Heren Nike 4qdfB4

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

Balance Mens schoenen New The Ml998v1 zwart In Classics grijs Usa Made

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
Balance schoenen zwart Ml998v1 grijs Mens Usa The Classics In New Made
zwart Mens Ml998v1 In New Classics Made Usa The grijs schoenen Balance
Air 90 Max Schoenen Nette Pinterest Kix En Schoenen Nike Dope 74Undqv4w Air Nike Schoenen Edition 152 Nl59205319 Max Blauw Heren 90 OrxvYdqwr Mens Balance The New Ml998v1 zwart Classics Usa schoenen grijs Made In New schoenen The grijs Made Classics zwart Ml998v1 Usa Balance In Mens